mandag 2. august 2010

Reisebrev del 3

På tide med en ny oppdatering fra oss her i sør :) De siste par dagene har gått med til soling og bading. Det har vært fin temperatur, ikke for varmt, men deilig. Søndag lå jeg og Bente nede ved bassenget og solet oss på formiddagen. Nils gikk inn til nabokomunen og kjøpte seg en øl før han tok bussen hjem til leiligheten.

På ettermiddagen hadde vi planlagt en tur ned til stranden. Litt godt å høre bruset fra bølgene, og bade i noe annet enn klorvann når vi først er her. Bente ønsket å være igjen i leiligheten å slappe av, så jeg og Nils dro ned for en kveldsdukkert. Det var utrolig deilig nede ved stranden på ettermiddagen. Når sola går ned her, så stiger luftfuktigheten noe enormt, og svetten renner bokstavlig talt. Nede ved stranda var det helt annen luft, og utrolig deilig å sitte i vannkanten å bare slappe av og kjenne bølgene slå over føttene når de kom inn til land. Tilbake i leiligheten hadde Bente gjort alt annet enn å slappe av. Hun hadde vasket hele leiligheten, bært opp bord og stoler vi ikke bruker, og gjort alt vi hadde planlagt å gjøre etter strandturen. Snille Bente :)

Da vi ikke hadde mer husarbeid igjen, dro vi ned til Mahmutlar for å se om vi kunne finne et sted hvor de viser norske fotballkamper. Det er champions league-kamp på onsdag som vi skal prøve å få med oss. På Afrodites resturant har de en eier som snakker norsk, Mahmutlars venner har møtene sine der (de er en forening av nordmenn som bor/har leilighet her) og de har alle norske kanaler bortsett fra tv2 zebra. Vi har bestilt bord der til onsdag, så da blir det kamp på oss :)

I dag tok vi dolmusen (små busser som kjører dritfort med åpne dører) til Alanya. Vi har vært på Aladdinstranden på et sted som heter Miami beach club. Der har de solsenger til leie nede på stranden, de har basseng med barstolene i bassenget, og de har en liten resturant. Helt fantastisk å ligge på solsenga med godt over 30 grader i skyggen og lukke øynene. Det man hører da er bølgene som slår inn mot stranda, sirissene som lager lyd i trærne bak, og mange barn som leker i vannkanten... Det kan ikke bli bedre, og vi koser oss!

Vi spiste lunsj på miami beach club, og i ettermiddag har vi etter en liten tur på butikken bare slappet av oppe på takterrasen (det er en liten bris der) med en mojito

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar