mandag 4. juli 2011

Leirgauk-kameratane

Da var vi kommet til siste dag i Sunny Beach. Etter en uke med regn, saa kom selvfoelgelig solen i dag.

Dag to i Istanbul var vi paa baattur i Bosphouros-stredet, og for litt mellom asia og Europa i buss. Kjempestas aa se sultanens sommerpalass, og verdens stoerste marked.

I gaar var vi mest rundt i Sunny Beach. Shoppet litt, og var paa 5D-kino. Det er da vanlig 3D i tillegg til at setene roerer seg, og det blaaser luft, kommer lukt, dusj og vind i ansiktet. Kjempegoey, saa om vi har noen leva vi ikke har faatt brukt opp foer bussen kommer i dag, saa blir det nok en tur til paa kino.

Ellers har vi funnet oss en stamresturant, Jupiter steakhous, som har skikkelig gode grillspyd. Her er det en duo som staar for underholdningen, og de er store fans av lyden av leirgauk. De spiller alt fra Elvis, og Garth Brooks, til gode gamle klassiske ballader. Alt akkompagnert av leirgauk og synth. Helt fantastisk!

Vi maatte ut av rommet kl 12 i dag, og blir ikke hentet foer naermere 21, saa vi driver mest og diller rundt for aa faa tiden til aa gaa. Vi har vaert ved bassenget, men siden vi ikke faar dusjet foer vi drar hjem er det ikke saa kult med det iskalde klorvannet paa kroppen heller. Det er mange timer med klor paa huden foer vi er hjemme. Koser oss med en oel og (forhaapentligvis) en runde til paa kino foer bussen kommer...

Det er noe med at borte er bra, men hjemme tross alt best, saa det blir nok godt aa komme hjem ogsaa...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar