torsdag 30. juni 2011

happyhour paa en oksygenbar i Bulgaria

Da har det gaatt et par dager igjen. Vaeret har vaert litt saa der, med en del regn, men vi har da faatt tiden til aa gaa utenfor bassengkanten ogsaa vi. Tirsdag gikk vi langs strandpromenaden. Det er en del folk som staar der med slanger, aper og smaa krokodiller, og vi har hoert rykte om at de bare slenger disse i armene vaare og krever betaling, saa vi proever aa unngaa de naar vi ser de rundt her.

Tirsdag spiste vi middag paa en mexikansk resturant. Helt ok mat, men ganske dyr. Etterpaa tok vi en drink i en av hovedgatas (flowerstreet) mange barer. Det er happyhour fra 12-24 (en lang time med andre ord), og man faar alltid to av den drinken man bestiller. Vi bestilte mojito og pina colada. Mojitoen var i allefall ikke lagd av havanna-rom som det sto paa barkartet, men det var da greit allikavell. Tror de bruker en del lokale urter naar de tilbereder en del her.

I gaar leide vi oss gaapeder. Det er noe som ligner paa barns sparkesykler (saan med to hjul bak og ett forran). De er drevet av stroem, og blir som en liten skuter man staar paa. Dritgoey. Etterpaa tok vi taxi til gamle Nessebar, det er nabobyen til sunny beach. Kjempekoselig gammel by.

Paa kvelden gikk vi strandpromenaden igjen. Det er ganske koselig aa bare gaa og se paa livet. Da vi kom inn til Flowerstreet gikk vi paa en resturant litt utenfor gaten og spiste helstekt gris. Kjempegodt, men masse mat, saa vi ble litt i metteste laget. Ellers er frokosten en tidsreise for min del. Jeg blir tatt 15 aar tilbake i tid, og til feriene vi hadde i Romania. Her maa man ha med seg et bordkort ned til frokost, som ansatte ved resturanten krysser av paa naar vi har spist. Ellers er skinka og osten skjaert i smaa kvadratiske biter, og det smaker saann ca ingenting av maten.

I dag dro vi ned til stranda, da det var meldt fint vaer. Vaeret var ikke fint saa lenge, og siden ca kl to har det regnet en del. Ikke at det gjoer saa mye, for vi finner da alltid noe aa gjore i regnet ogsaa, som feks aa sitte paa internettkafe :)

Naa er det kanskje en kjent sak at jeg liker TV-programmet Torsdag kveld fra Nydalen, og for de av dere som har sett dj Dan fra dette programmet, saa kan jeg melde at vi har funnet det stedet hvor denne parodien er hentet fra. eneste forskjellen er at dj Dan er norsk, og denne som er paa strandpromenaden her er tysk. her er link til Dan for dere som har gaatt glipp av Koblinghan. Hysterisk morsomt aa treffe paa akkurat samme her nede ;p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar