tirsdag 28. juni 2011

reisebrev fra Bulgaria

Naa har vi havnet i Bulgaria. Jeg og Nils er i Sunny Beach. Litt paa impuls, da dette egentlig ikke er et sted jeg har hatt noe overveldende lyst til aa se foer. Uansett, saa har vi havnet her naa da. I gaar dro vi nedover. Satt av alle ting sammen med mora til Ingeborg som jeg gikk sykepleien med paa flyet. Goey aa faa en oppdatering paa hvordan det gaar med gamle kjente som jeg har mistet kontakten med.

Her i Sunny beach bor vi paa et hotell som heter jupiter. Det er kanskje ikke det fineste hotellet i verden, men det er helt OK. Vi har seng og sove i, dusj og do. Det er ogsaa basseng og spisesal (frokost) der. I dag har vi gaatt litt i Flower street, og lett etter et sted aa ta ut penger. Fant til slutt en bank, men det var en papirmoelle uten like, saa neste gang proever vi en minibank.

Hotellet har ikke internett paa rommene som lovet, men det er en grisedyr maskin nede i lobyen. Akkurat i skrivende stund er vi paa internetkafe da :) Litt billigere.

Ellers har vi testet ut solsengene, vi har vaert uti bassenget helt til anklene -Det var iiiskaldt! og vi har opplevd et par regnskurer.
Naa om en times tid er det infomoete, og vi skal melde oss paa en todagers busstur til Istanbul :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar