torsdag 2. august 2012

Back in Bulgaria

Jadda... Jeg som ALDRI skulle tilbake er her atter en gang. Denne gangen er vi i Goldeb Sands, og har tråløst nett på rommet. Vel å merke kun om man sitter i senga og har ipaden vendt mot døra. Uansett nok nett til å kunne blogge litt. Været er bra. Det var jo så dårlig i fjor så jeg hadde ikke store forventningene, men jeg har nå brukt solsenga mer på to dager, enn hele fjorårsuka. Frem til nå har vi vært og sett oss litt rundt i Golden Sands. Spist nydelig Bulgarsk grillspyd og solet oss. I fjor hadde jeg mange assosiasjoner til Romania da jeg var i Bulgaria, og det er nok slik i år også. Heldigvis har maten blitt bedre. I Romania besto middagen av snitsel, kotelett eller spaghetti. Noe bedre her med kjempegod grillmat og masse godt å drikke til. I dag har vinopplevd tidenes regnskur, men vi overlevde det også.

Hotellet er noe for seg selv. Vi forventet et dritthotell på linje med det vi bodde på i fjor, og det var ikke noe å skrive hjem om (det gjorde jeg vel heller ikke... Haha). I år derimot har vinhavnet på et knallhotell av den bedre sorten. Her er det både internett, to basseng med levelig tempratur, hyggelige små butikker, manikyr, pedikyr, tannlege pgnalt hva man ellers måtte ønske seg. Flotte greier.

Ellers har jeg og Kristoffer vært på fiskespa i dag, og fått bokstavlig talt gnagd bort litt død hud på beina. Kjempedeilig, og jeg tror det fort kan bli en runde neste uke også :) Mandag har vi leid bil med sjåfør, og turen går til Romania og Mamaia/Constanza. Det er vel turens høydepunkt, å få se igjen feriemålet for 1994 og 1996. Noen år siden, og sikkert en hel del forandringer også.

Jeg vil tro det kommer flere oppdateringer underveis, men litt vanskelig med bilder når jeg sitter og trykker på ipad...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar