søndag 4. mars 2012

kosehelg

I helga har jeg hatt det så utrolig bra! Jeg må bare skryte av min fantastiske søster! På fredag kveld stekte hun ribbe til lørdagsmiddag. Jeg var oppom henne for å hente Maya. Hun skulle være med meg på kino på lørdag og da ligge over til meg. Lørdag var Maya våken kl 07. Tanta var ikke like våken, så løsningen ble at Maya satt i senga og så "prince Caspian" på pc'en min mens jeg småduppet videre. i nitiden sto vi opp og ordnet oss. Spiste litt før vi dro ned til byen kl 11 for å møte Bente, kjæresten Kenneth og hans datter Sara. Sara og Maya fant tonen så det var rent rørende. De delte godterier på kinoen vi var på, og holdt hverandre i hånda :)

VI så "Pus med støvler" på kino. Den anbefales for alle som vil ha litt humor på kino :) Maya greide før kinoen å velte ei flaske brus i fanget, så vi måtte også innom en klesbutikk og skaffe nytt antrekk. Tunika og tights.

Etter kinoen dro vi hjem og byttet ut penklær med ulltøy, så kjørte vi opp til hytta, med Malin og Celines julecd på for fullt. Der fikk vi servert den før nevnte ribba :) Etter middagen skulle mamma og pappa dra hjem, og jeg og Marit kjørte de ned med skuteren. Marit har hatt besøk siden torsdag av Laura og Simon fra England, så vi måtte ha skuteren for å få de ned. Vi avsluttet kvelden med rødvin og yatzy. Skikkelig ordentlig hyttekveld, og jeg kjenner med hele meg hvor glad jeg er for at vi har Tjønnhaugen, og at jeg håper vi alltid vil ha rolige lune kvelder der, med fyr i ovnen og yatzy, ludo eller "diomanten" som Maya sier.

I dag dro vi på oss ski etter frokosten. Vi gikk ikke så langt, vi hadde tross alt med oss to engelskmenn, men vi tente bål, satt i solveggen, grillet pølser og marshmallows. Bjørn hadde tatt med romperesere som også fikk kjørt seg litt ned bakkene.
Etter middag dro først Bjørn og engelskmennene. Jeg kjørte de ned på skuteren, og det var på en måte min "jomfrutur" med folk i sleden alene, uten pappa som co-pilot og rådgiver. Men det gikk veldig bra :)
Tilbake på hytta var Marit og Maya i gang med å vaske opp og rydde. Vi gjorde oss ferdig, slengte alt vi skulle ha med ned i sleden og monterte oss oppå skuteren. Maya satt foran meg, Marit bak, og jeg kjørte ned. VI kom oss helskinna ned denne gangen også. Da vi hadde lempet alt av varer og utstyr i bilen skulle Maya sitte på opp til skuterparkeringa. over en liten kant der gjorde skuteren et hopp, og selv om jeg var uforberedt var det kult i ettertid. Og jeg tror Ailo Gaup hadde ledd og sagt at det ikke var noe hopp da. Marit så på, og sa at vi hoppet, så da sier vi at det var et hopp.

Ellers er jeg 50% sykmeldt for tiden. Er mye svimmel, og småkvalm, og det er noe som har kommet i forbindelse med nakkeslengen. Jeg ligger lavt på jern, og mamma mistenker at jeg også bynner å få lavt stoffskifte igjen. Uansett godt å få lov til å ta hensyn til kroppen min. Så har jeg tatt en del prøver i forhold til intoleranser og slikt.... Svaret på disse prøvene får jeg vel forhåpentligvis til neste helg, så da kan det vel bli noen forandringer i kosthold...

Torsdag var jeg å besøkte Mona. Hun har termin om et par dager, og skal gi meg beskjed når det skjer noe der. I tillegg skal hun lære meg å spise sushi når lillegutten er født. Det kan også bli spennende :p

1 kommentar: