tirsdag 20. mars 2012

Kaaanskje kommer våren?

Alltid når jeg begynner å glede meg til vår, så kommer det et lass med snø.
Uansett så begynte våren å dukke opp her en dag, helt til snøen lavet ned på mandag.

I helga hadde farfar stor feiring av 85-årsdagen sin. Jeg hadde vondt i nakken, vondt i hodet, og ønsket bare å dra hjem. Men vi holdt oss på et sivilisert nivå, så jeg skal ikke klage. VI fikk både mat og kake. Bjørn hadde bursdag søndag, så hipp hurra og gratulerer.

Mona ble mamma fredag for snart to uker siden. Jeg skal se om jeg får lurt meg opp på besøk en dag. Skal bli gøy å se lille Kevin :)

Jeg og Maria er fortsatt flinke til å trene. Det er nesten (men bare nesten ) så jeg har lyst til å prøve meg på jogging på tredemølla. Alle som kjenner meg vet at jeg rett og slett HATER å jogge eller løpe, så at jeg er på gli (kanskje) på den fronten er jo intet mindre enn et under.

Jeg var for en tid tilbake nede i byen og tok en intoleransetest, og den kunne fortelle meg at jeg skal holde meg unna hvete og melkeprodukter. Litt utfordrende, men jeg jobber med å bli vant til hva jeg kan og ikke kan spise.
Ellers er jeg inne i en dårlig sirkel om dagen. Jeg har mye vondt i nakken, er mye svimmel og føler meg generelt slapp. Det tar på å være på jobb, og jeg kjenner det tar på å være på trening også. Samtidig ser jeg at treningen gjør meg godt, så jeg velger å prioritere å trene før mye annet. Det vises i stua mi. Husarbeid er det lite energi igjen til desverre. Men nå har jeg et par dager fri, og skal prøve å gjøre en innsats på både klesvask og rydding av stue og kjøkken.

Jeg unnet meg noe ny påskepynt på NILLE og kremmerhuset her en dag, så jeg har lyst til å få det pent i stua til påsken :) Med gule lys og vårgrønn pyntesand tror jeg det blir kjempefint :) Må vel få opp sommergardinene mine til påske også, hvis jeg ikke venter til neste lønning med gardinene da, og ser om jeg finner noen nytt :) De panelgardinene mine er kule, men det hadde vært koselig med noe nytt også.

Ellers har jeg ikke så mye å fortelle :p

1 kommentar:

  1. Du e så flink atte! Trene å står på...
    Du ska sjå nakken ordne sæ me litt tid.
    Klemz

    SvarSlett