fredag 17. september 2010

Spania

Da har vi vært på sydentur nr to for i år. Paul og Brenda ønsket besøk av Maya, og Paul spanderte flybiletter på oss alle tre :) Spania var varmt og godt, og vi koste oss ei hel uke der. 

Vi fikk egentlig gjort masse på kort tid. Vi var på stranda og bygde sandslott, 


Vi spiste rååååsa popkorn (det er Mayas ivrige fingre på bildet) 

Og ikke minst fikk Brenda og Paul bare kost seg og vært masse sammen med barnebarnet sitt.  De satte tydelig pris på det, og jeg tror det var tungt for Paul å si hadet til Maya på flyplassen da vi skulle dra. 

"nana" brukte et lite glass til å ha ludoterningen sin i, og det var i allefall spennende syntes Maya:

Brenda og Pauls hus (eller villa som de sier) i Cuedad Quesada, ikke så langt fra Alicante. 

Vi var her en uke, og uka ble stort sett brukt til å være sammen med Brenda og Paul. Det var tross alt derfor vi besøkte de. De hadde saltvannsbasseng i hagen, og på slutten av uka hoppa Maya fra kanten helt på egenhånd :) 

En av dagene var nana og bam-bam opptatt, så da tok vi jentene turen til vannparken. Kjempegøy for Maya, og avslappende for Marit og meg. Et par formiddager ble tilbragt på stranda, så vi fikk også prøvd oss i middelhavet. 

Det var utrolig godt å ha den ene ekstra uka med sommer, for da vi kom tilbake til Norge startet høsten for alvor. Nå er det tilbake til den berømte striskjorta, og jeg har selvfølgelig arbeidshelg... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar